Kontaktni podatki imetnika dovoljenja za promet z zdravili

Zavod za preverjanje avtentičnosti zdravil (ZAPAZ) je nosilec pristojnosti v republiki Sloveniji za vzpostavitev in vzdrževanje sistema za preverjanje avtentičnosti zdravil (NMVS). Kot pooblaščena nacionalna organizacija stopamo v kontakt z vsemi imetniki dovoljenj za promet z zdravili.

Ker v naši bazi nimamo popolnih podatkov na strani imetnikov dovoljenj, vas vljudno prosimo, da nam posredujete informacijo o uradni kontaktni osebi, ki bo zastopala vašo organizacijo v nadaljnjih korakih usklajevanja in podpisovanja  potrebnih pogodbenih določil. Prosimo, da nam za kontaktno osebo na vaši strani posredujete naslednje podatke:

Polni naziv pravne osebe, ki je imetnik dovoljenja za promet z zdravili in bo za zavodom ZAPAZ podpisala pogodbo o sodelovanju
Ime in priimek kontaktne osebe
Vpišite naslov, kjer ima imetnik dovoljenj svoj sedež (Država, kraj, poštna številka, ulica in hišna številka)
Davčna številka imetnika dovoljenja, ki bo z zavodom ZAPAZ podpisal pogodbo o sodelovanju
Matična številka imetnika dovoljenja, ki bo z zavodom ZAPAZ podpisal pogodbo o sodelovanju
Navedite seznam imetnikov dovoljenj za promet z zdravili v Sloveniji, vključno z davčno in matično številko
Zavod za preverjanje avtentičnosti zdravil Slovenija, s sedežem na Dunajski cesti 156, 1000 Ljubljana, Slovenija, matična številka: 7174322000 (v nadaljevanju: ZAPAZ) obdeluje vaše osebne podatke, ki jih posredujete z uporabo tega kontaktnega obrazca oz. s posredovanim sporočilom preko elektronske pošte, izključno za namen vzpostavitve stika in zagotovitve odgovora na vaše vprašanje. ZAPAZ lahko vaše osebne podatke posreduje izključno svojim pogodbenim partnerjem (pogodbenim obdelovalcem), ki zanj izvajajo posamezna opravila obdelave osebnih podatkov, sicer pa vaših podatkov ne bo razkril nobeni tretji osebi. Vaši osebni podatki ne bodo posredovani v države izven območja Evropske unije. Več o tem, kako varujemo osebne podatke, si lahko preberete na našem spletnem mestu.

Na spodnji povezavi si lahko ogledate dodatne smernice glede vašega uvajanja v Evropski sistem za zagotavljanje avtentičnosti in varnosti zdravil (EMVS) in pojasnitev razlike med uvajanjem EMVO in oddajo izvajanja NMVO ter povezanih stroškov, ki ga je pripravila evropska organizacija za preverjanje avtentičnosti zdravil (EMVO).

https://www.zapaz.si/wp-content/uploads/2017/09/EMVO-On-boarding-NMVO-contracting-Letter-of-Announcement_slo.pdf

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Top