V želji, da bo naše sodelovanje čim bolj učinkovito, kakovostno in okolju prijazno, vas vabimo k uporabi enostavne  in za prejemnike naših dokumentov brezplačne storitve ePero®START. Storitev omogoča izmenjavo, pregledovanje in podpisovanje dokumentov na digitalen način brez dodatne programske opreme. Pred prvo uporabo je potrebno izpeljati postopek registracije

Digitalno podpisovanje dokumentov

Poslovni partner, ki se bo odločil za izmenjavo in podpisovanje dokumentov na digitalen način, prejme prek elektronskega sporočila povezavo do dokumenta. Po uspešni prijavi v sistem vam bo na voljo možnost pregleda dokumentacije in podpis dokumentacije z uporabo enkratne avtentikacije prek gesla, ki ga prejmete na mobilni telefon. Storitev je dostopna prek poljubne naprave povezane v splet (računalnik, pametni telefon ali tablični računalnik) in spletnega brskalnika.

Dokumentacija za potrditev je posredovana na elektronski naslov pooblaščenih oseb zadolženih za izvedbo potrditev.

Pooblaščena oseba v podjetju lahko potrditev opravi kjerkoli in kadarkoli, Potrjena (podpisana) dokumentacija je  nemudoma  na voljo za nadaljnjo obdelavo.

Digitalno potrjevanje dokumentacije prihrani poslovnim partnerjem čas, zmanjša možnost napak, izgube dokumentacije in zagotavlja boljšo sledljivost.

Storitev ePero®START za digitalno potrjevanje dokumentov na daljavo je skladna z evropsko zakonodajo (eIDAS), zato je primerna za izmenjavo in potrjevanje dokumentacije s pravnimi osebami iz različnih evropskih držav.

Za pričetek uporabe storitve podpisovanja na daljavo ePero®START izpolnite obrazec Registracija poslovnega subjekta in nam ga posredujete na elektronski naslov pisarna@zapaz.si.

Registracija poslovnega subjekta

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Top
Share This