Proizvajalci zdravil

Zavod za preverjanje avtentičnosti zdravil (ZAPAZ) je nosilec pristojnosti v republiki Sloveniji za vzpostavitev in vzdrževanje sistema za preverjanje avtentičnosti zdravil (NMVS). Kot nacionalna organizacija moramo z vsemi imetniki dovoljenj za promet z zdravili v Sloveniji skleniti pogodbo o sodelovanju (osnutek).

Ker v naši bazi nimamo popolnih podatkov na strani imetnikov dovoljenj, vas vljudno prosimo, da nam posredujete informacijo o uradni kontaktni osebi, ki bo zastopala vašo organizacijo v nadaljnjih korakih usklajevanja in podpisovanja  potrebnih pogodbenih določil.

Zavod ZAPAZ nima pristojbine za priključitev, ima pa letno, ki za 2024 znaša 3.200 € na MAH.

Na spodnji povezavi si lahko ogledate dodatne smernice glede vašega uvajanja v Evropski sistem za zagotavljanje avtentičnosti in varnosti zdravil (EMVS) in pojasnitev razlike med uvajanjem EMVO in oddajo izvajanja NMVO ter povezanih stroškov, ki ga je pripravila evropska organizacija za preverjanje avtentičnosti zdravil (EMVO).

Pridruževanje EMVO - Sklepanje pogodbe z NMVO

Kontaktni obrazec

Pošljite nam sporočilo

Piškotki

Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Več o piškotkih